Filozófiánk 2018-01-09T08:43:24+00:00

Cégünk filozófiája rólunk, rólad és a világról…

Nem célunk, hogy termékeink nagy tételben gyártott “tömegcikkek” legyenek, nem kívánunk versenyezni az élelmiszerpiac olcsó termékeinek áraival.

Meggyőződésünk, hogy a napjainkra jellemző a fogyasztó kegyiért folytatott, esztelen mértékű árverseny egyes termékek minőségét csorbítja, így éppen a fogyasztók érdeke, a szervezetüket tápláló, egészséges élelmiszer státusza kerül háttérbe.
Hisszük, hogy csak a legjobb minőségű alapanyagokból, kiváló szaktudású és elkötelezett kollégák munkája eredményeképpen lehet remek termékeket előállítani.

Csak olyan minőségű termék hagyhatja el üzemünk területét, amelyet legkedvesebb barátunknak is jó szívvel ajánlunk, és saját családunk asztalán is szívesen látunk.

Elkötelezettek vagyunk a szűkebb és tágabb humán, valamint természeti környezetünk megóvása, fejlődése, támogatása érdekében is. Előtérbe helyezzük gyártásunk folyamán a mai kor  környezetmegóvó vívmányainak alkalmazását.

Ilyenek például:

  • Modern kondenzációs kazánokat használunk, amely rendszert támogatja egy 12 napkollektor- panelből és kiváló hatásfokú hőcserélőből álló előfűtő rendszer.
  • Hűtőautók: EURO 3 (07)  környezetvédelmi besorolású szállító járműveinket EURO 5+ kategóriába tartozó új járművekre cseréltük.
  • Az Irodaház korszerűsítése során, környezetkímélő kondenzációs kazánnal oldjuk meg a fűtést. Az épület tervezésénél elsődleges szempont volt az energiahatékonyság, mellyel csökkentjük a fűtésre és hűtésre fordítandó energiát, s ezen keresztül a környezetterhelést.

A tulajdonosi körhöz tartozó erdőterületek CO 2 megkötése a Cég biológiai lábnyomát zsugorítja.
Az erdeink közel 500 t CO 2 kötnek meg évente!!!

„Úgy gondolom, ha minden vállalkozás legalább ilyen mértékű CO 2 -t tudna megköttetni a környezetterheléshez
képest, akkor sokkal tisztább és egészségesebb környezetben tudhatnánk mindennapjainkat és nem
utolsósorban az unokáinknak szánt jövőt!” (Dr. Kovács Péter)

Elengedhetetlennek tartjuk a szerencsétlenebb sorsú embertársainknak „segítő jobb” nyújtását, rendszeres jótékonykodásainkba facebook oldalunk segítségével igyekszünk bevonni minél szélesebb,  hasonló értékekkel azonosulni tudó rétegeket.
Fontosnak számunkra, hogy azok a vásárlóink, akik hosszú évekkel ezelőtt bizalmat szavaztak nekünk, a jövőben is elkötelezett fogyasztóink legyenek. Akik a mi termékeinket választották a csemegepultból, az asztaltól felállva továbbra is maximálisan elégedettek legyenek, s úgy érezzék:

a “Darnó-Hús” megéri az árát !

a Darnó-Hús csapat