Így biztosítjuk a minőséget 2018-01-12T08:51:06+00:00

Így biztosítjuk a minőséget

A Vevőink bizalmának megszerzése és megtartása céljából a kiépített élelmiszerbiztonsági rendszert a hatósági állatorvos rendszeresen felügyeli. A környezet higiénikus állapotát, a dolgozók hozzáállását, a minőségi, egészséges és szemet gyönyörködtető termékek előállítását
a tudatosítással és a takarítási és önellenőrzési tervek szigorú, dokumentált betartásával biztosítjuk.
Az ellátó, feldolgozó és tárolási lánc minden résztvevője az elkötelezettségével járul hozzá Vevőink és Fogyasztóink kulináris élvezetéhez

KÖRNYEZETVÉDELEM

Tevékenységeink során tudatosan törekszünk környezetünk megóvására. Jellemzően az elektronikus kommunikációt részesítjük előnyben a munkánk minden területén, mint pl. az információáramlás, valamint a vevői és beszállítói kapcsolattartás. Az üzemi higiénia biztosítására a környezetkímélő és korszerű habosító rendszerek élveznek elsőbbséget.

A cégünknél keletkezett csomagolási hulladékokat szelektíven gyűjtjük és préselve szállítjuk, így csökkentve a papír és műanyag hulladékok valamint a kipufogó gázok környezet szennyezését. A környezeti terhelést a legmodernebb technikai megoldásokkal is igyekszünk a minimumra szorítani, a fűtési módszerek illetve a gépjárműveink esetében. Ezek nemrégiben lettek lecserélve, és így sokkal magasabb hatásfok mellett, kevesebb fosszilis energiahordozó felhasználásával, és még sokkal kevesebb károsanyag-kibocsátással tudunk hatékonyan működni.

Minden veszélyes hulladékot zárt hulladéktárolóban, az ilyen célra szakosodott cégekkel szállíttatunk el. Különlegesség, hogy tulajdonosaink erdei évente közel 500 tonna CO 2 -ot kötnek meg, így az üzem környezeti terhelését bőségesen ellensúlyozzák.