Angolszalonna

Hízósertés bőrös karajából fedőpáccal készül el.

A pácérettség elérése után kiáztatjuk a magas sótartalom elkerülése miatt, majd hideg bükkfafüstön barnáspiros szín eléréséig füstöljük. Érlelő hűtőben történő, az előírt ideig tartó pihentetést, utóérlelést követően kerül értékesítésre.

Fogyasztható: 30 nap

Kategória:

Allergén Nyilatkozat

Összetevő megnevezése Tartalmaz / nem tartalmaz
1. Glutén N
2. Rákfélék N
3. Tojás N
4. Hal N
5. Földimogyoró N
6. Szójabab N
7. Tej N
8. Diófélék N
9. Zeller N
10. Mustár N
11. Szezámmag N
12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok N
13. Csillagfürt N
14. Puhatestűek N

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Angolszalonna” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.