Darnói házikolbász kuláréban

Kuláréba töltjük ezt a vastagkolbász-féleségünket. Kb. 40 cm-es szálakban nyeri el végleges hosszát.

Ízharmóniáját a hagyományos magyar alap fűszereknek köszönheti, (só, bors, paprika, fokhagyma, kömény) és itt sincs semmi érlelésgyorsító, vagy stabilizáló adalékanyag. Füstölőben tartósítjuk és ízesítjük, majd a vékonyabb kolbászoktól eltérően hosszabb időt tölt az érlelő kamrában. Csak azt követően lesz kész a termék, ha az érlelő mester kezei között 5-ösre vizsgázott.

Fogyasztási idő: 60 nap

Allergén Nyilatkozat

Összetevő megnevezése Tartalmaz / nem tartalmaz
1. Glutén N
2. Rákfélék N
3. Tojás N
4. Hal N
5. Földimogyoró N
6. Szójabab N
7. Tej N
8. Diófélék N
9. Zeller N
10. Mustár N
11. Szezámmag N
12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok N
13. Csillagfürt N
14. Puhatestűek N

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Darnói házikolbász kuláréban” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.