Főzőkolbász

A régi 28-as kolbászként emlegetett főző. No, nem a méretére, hanem az árára vonatkozott ez a jelző. A lecsókolbásztól látszatra a párokban való elkészítése különbözteti meg, belsőleg viszont az összetétele és az íze is. Paprikás krumpli nem is készül nélküle, de van, aki eldarabolva megsüti és ódákat zeng a kulináris élményeiről.

Fogyasztási idő: 10 nap

Kategória:

Allergén Nyilatkozat

Allergén összetevők

a 1169/2011/EU rendelet II. melléklete szerint
I“: tartalmaz, “N“: nem tartalmaz

 

Összetevő megnevezése Tartalmaz / nem tartalmaz
1. Glutén N
2. Rákfélék N
3. Tojás N
4. Hal N
5. Földimogyoró N
6. Szójabab N
7. Tej N
8. Diófélék N
9. Zeller N
10. Mustár N
11. Szezámmag N
12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok N
13. Csillagfürt N
14. Puhatestűek N

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Főzőkolbász” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.