Lókolbász

Nemcsak a lóhús miatt tér el a sertés kolbászoktól, hanem a receptúra eredete miatt is.

Az ugyanis Erdélyből való. Az egyik barátunk bízta ránk a féltve őrzött családi receptjét. Ugyanis az édeskés lóhús íz miatt egészen másképp kell hozzányúlni a fűszerek adagolására, arányaira, de még az időbeli sorrendjére is! A végtermék pedig egészen sötét, bordós-barna 20 cm hosszú kolbászpárokból áll.

Fogyasztási idő: 60 nap

Allergén Nyilatkozat

Allergén összetevők

a 1169/2011/EU rendelet II. melléklete szerint
I“: tartalmaz, “N“: nem tartalmaz

 

Összetevő megnevezése Tartalmaz / nem tartalmaz
1. Glutén N
2. Rákfélék N
3. Tojás N
4. Hal N
5. Földimogyoró N
6. Szójabab N
7. Tej N
8. Diófélék N
9. Zeller N
10. Mustár N
11. Szezámmag N
12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok N
13. Csillagfürt N
14. Puhatestűek N

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Lókolbász” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.