Szigetközi csemege házikolbász

Sötét kissé száraz állagát annak köszönheti, hogy vágó- és koca sertéshúsból készül (kb. 25 cm hosszú párokban), amely mint tudjuk, a híres Pick szalámi alapanyaga is.

Ízharmóniáját a hagyományos magyar alap fűszereknek köszönheti, (só, bors, paprika, fokhagyma, kömény) és semmi érlelésgyorsító, vagy stabilizáló adalékanyag nincs benne. Füstölőben tartósítjuk és ízesítjük, majd a szárítókamrában történő utóérlelést követően lesz kész a termék.

Fogyasztási idő: 60 nap

Leírás

Tápérték táblázat
Allergén nyilatkozatok

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Szigetközi csemege házikolbász” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.