Szigetközi pokolian csípős kolbász

Kb. 30 cm hosszú párokban készül hízósertésből, kissé világosabb és szaftosabb, mint a csemege házi kolbászunk.

Egyedi ízét a hagyományos magyar alap fűszereken túl, (só, bors, paprika, fokhagyma, kömény) sok teszt kóstoltatás során EXTRA mennyiségű chili paprika kiegészítésnek köszönheti.

Semmi érlelésgyorsító, vagy stabilizáló adalékanyag nem lelhető fel benne. Füstölőben tartósítjuk és ízesítjük, majd a szárítókamrában történő utóérlelést követően lesz kész a termék.

Fogyasztási idő: 60 nap

Leírás

Tápérték táblázat
Allergén nyilatkozatok

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Szigetközi pokolian csípős kolbász” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.