Így biztosítjuk a minőséget
A Vevőink bizalmának megszerzése és megtartása céljából kiépített élelmiszerbiztonsági rendszert a hatósági állatorvos rendszeresen felügyeli. A környezet higiénikus állapotát, a dolgozók hozzáállását, a minőségi, egészséges és szemet gyönyörködtető termékek előállítását a tudatosítással és a takarítási és önellenőrzési tervek szigorú, dokumentált betartásával biztosítjuk.
Az ellátó, feldolgozó és tárolási lánc minden résztvevője az elkötelezettségével járul hozzá Vevőink és Fogyasztóink kulináris élvezetéhez.
A mi minőségbiztosításunk
Belülről fakad és a vevői igények, elvárások alakítják, szigorítják.
Tisztában vagyunk vele, hogy a különféle rendszerek (HACCP, ISO, BRC, IFS), az élelmiszer előállító üzemek megbízható működéséhez szükséges kötelező előírások.
Az önellenőrzések, a higiéniai szabályok betartása, a rend, a tisztaság iránti igény, viszont az ott dolgozó munkatársak egyéni igényévé is kell, hogy váljon.
Mi itt a Darnó-Húsnál ilyen kollégákkal dolgozunk és alkotunk egy igényes, remek csapatot!