Rólunk írták 2019-01-10T08:20:05+01:00

Rólunk írták

A Lipóti Pékség évek óta üzleti kapcsolatban áll a Funkció Kft-vel. A cég vezetése 2012-ben úgy döntött, hogy a Lipóti Pékség franchise partnereinek üzleteiben elkezdik forgalmazni a Funkció Kft termékeit. Elsősorban a lipóti kenyérhez illő, házias ízű termékkörben (kolbászok, májasok, füstölt készítmények) gondolkodtunk. Az ötlet sikeresnek bizonyult, jelenleg több mint 50 partnerünk üzletében lehet találkozni Darnó-Hús márkanév alatt forgalmazott termékekkel. Az eltelt két évben bővült a termékek köre, a Világos párizsi, Darnói pattanós virsli, Szigetközi gépsonka és Császárrolád is keresett termékek a mintaboltokban. A Darnói tokaszalonnás mint új termék rendkívüli népszerűségnek örvend, kicsit a múltba viszi vissza a fogyasztóit.
Őszinte meggyőződésem, hogy a Darnói múltidéző termékcsalád, és a Darnói egészségforrás termékcsalád esélyesen pályázhat a Magyar Termék Nagydíjra.

Dr. Tóth Zoltán
ügyvezető igazgató

A Cserpes Sajtműhely a múlt év (2014.) második felében került kapcsolatba a Funkció Kft-vel. Az első találkozás alkalmával nagyon pozitív benyomást kaptunk az üzem technológiai, higiéniai színvonaláról. Egyedi ízesítésű kolbász igénnyel kerestük meg a céget, és a sikeres próbagyártásokat követően a partnerünk lett. Ezt követően döntöttünk úgy, hogy érzékszervi bírálatra a Szigetközi gépsonkából mintát kérünk. A megelégedettségünket jelzi, hogy múlt év novembere óta a Darnó-Hústól vásároljuk ezt a prémium minőségű terméket.
A fent leírtak alapján őszinte meggyőződéssel ajánljuk a Szigetközi gépsonkát a 2015. évi Magyar Termék Nagydíjra.

Cserpes István
ügyvezető igazgató

Celeb segítség kolbászba töltve: hírességek segítenek a Heim Pál kórháznak

Három generáció dolgozik együtt: ösztöndíj az utánpótlásnak

Eljött a véres, májas hurkák szezonja

Teljes cikk megtekintése

Kisalföld.hu

AZ ÉV VÁLLALKOZÓJA DÍJ KITÜNTETETTJEI (2016):

Teljes cikk megtekintése

Díjazottak

Piac & Profit.hu

Elismerés az egészségtudatos hentesipari terméknek

Teljes cikk megtekintése

Magyar Üzleti Világ

Köszönettel vettük megkereső levelüket, amelyben a Funkció Kft. “Darnói múltidéző termékcsalád”-jával kapcsolatos véleményünket, észrevételeinket szeretnék felhasználni.
Pár évvel ezelőtt a Funkció Kft. termékeit megismerve döntöttünk úgy cégünknél, hogy a Pannonhalmi Pálinkáriumban szervezett partnertalálkozókon a cég termékeit kóstoltatjuk a résztvevő vendégekkel a pálinka mellett. Jó döntés volt, ízlésesen elkészített hidegtálakat kaptunk kolbászokkal, disznósajttal, füstölt termékekkel.
A kínálatban lévő mindegyik termék elnyerte a tetszésünket, azonban a “Darnói múltidéző termékcsalád”-ba tartozó termékek (Darnói tokaszalonnás, Darnói füstölt disznósajt, Császárrolád) különösen ízlettek. A Darnói mangalica szalonnás és a Császárrolád véleményem szerint egyedülálló a hazai piacon. A fentiekben leírt tapasztalataink alapján ezen levelünkkel is szeretnénk segíteni Önöket, hogy a Funkció Kft. sikeresen pályázzon a “Darnói múltidéző termékcsalád”-dal a 2015. évi “Magyar Termék Nagydíj”-ra.

Barabás Attila
vezérigazgató

 
Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület

Banyár Tamás
ipartestületi titkár

Facebook dicséretek:

Nyomtatott sajtó: