Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karának üzemlátogatása

2019. május 8-án, szerdán a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karának képviseletében látogatást tettünk a Darnó-Hús üzemébe.

A szakmai program a cég bemutatásával kezdődött, amit Dr. Kovács Péter tulajdonos előadásából ismertünk meg. A cégalapító felidézte a vállalkozás működésének mérföldköveit.

Ezt követően védőruha és kézfertőtlenítés teljesítésével, készen állunk az üzem megtekintésére! Ezután betekintést nyerhettünk a hústermékek gyártási folyamatába KANYÓNÉ PRINCES GYÖNGYI igazgató és BODICS PÉTER üzemvezető kíséretében.

Az üzemlátogatás után Dr. Kovács Péter tulajdonos meghívására csónakkiránduláson vettünk részt a Nagy Öreg Duna hullámtéri ágrendszerében. Itt meggyőződhettünk arról, hogy Péter nemcsak a vállalkozás irányítását látja el sikeresen, hanem a csónak kormányzásában is jártas.

Szerencsésen alakult a csónakkirándulásunk, megérkezett a napsütéses jó idő és Manci, a hód is kimerészkedett a partra. A csónakkirándulás túravezetője, Dr. Kovács Péter nagyon imponáló tudással rendelkezik a Duna és a szigetek állat- és növényvilágáról. Igen jó volt hallgatni az élvezetes stílusban elmondott sztorikat.

2019-05-20T15:24:16+00:00

Írj hozzászólást