Csécsi szalonna

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

Egy kis szalonna történelem: Csécsi Dénes hortobágyi böllérről kaphatta a nevét s bizonyos, hogy csak 1570 után készíthette a kolléga ezt a finomságot, mert ezután lett ismert és kedvelt a csemegepaprika hazánkban. A sertés formázott tokaszalonnájából készül pácolással, fokhagymás abálással (főzéssel) és pirospaprikával.

Fogyaszthatósági idő: 14 nap

Kategória:

Allergén Nyilatkozat

Összetevő megnevezése Tartalmaz / nem tartalmaz
1. Glutén N
2. Rákfélék N
3. Tojás N
4. Hal N
5. Földimogyoró N
6. Szójabab N
7. Tej N
8. Diófélék N
9. Zeller N
10. Mustár N
11. Szezámmag N
12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok N
13. Csillagfürt N
14. Puhatestűek N

Csécsi szalonna termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    László

    Mint minden szalonnával óvatosan kell vele bánni ami a mennyiséget illeti.
    Aki reggelire ilyet eszik az annyi energia bombát fogyaszt el hogy majd egy napig ellehet vele. 🙂
    Rántottához éppen annyit kell csak sütni hogy üveges legyen, és a szétolvadó fűszereknek köszönhetően bearanyozza az ízét!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.