Füstölt mandolin

A parasztsonka csont- és gömbölyű felsál nélküli változata. Így lesz hasonló formájú, mint a nevét adó pengetős, lantszerű népi hangszer teste. Csont nélküli sertés hátsó combból fedőpáccal készül el. Pácérettség elérése után kiáztatjuk, a sótartalom beállítása miatt, majd hideg bükkfafüstön barnáspiros szín eléréséig füstöljük. Érlelő hűtőben történő, az előírt ideig tartó pihentetést, utóérlelést követően kerülhet forgalomba.

Fogyaszthatósági idő: 30 nap

Allergén Nyilatkozat

Allergén összetevők

a 1169/2011/EU rendelet II. melléklete szerint
I“: tartalmaz, “N“: nem tartalmaz

 

Összetevő megnevezése Tartalmaz / nem tartalmaz
1. Glutén N
2. Rákfélék N
3. Tojás N
4. Hal N
5. Földimogyoró N
6. Szójabab N
7. Tej N
8. Diófélék N
9. Zeller N
10. Mustár N
11. Szezámmag N
12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok N
13. Csillagfürt N
14. Puhatestűek N

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Füstölt mandolin” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.