Füstölt tarja

Csont nélküli tarjából fedőpáccal készül el. Pácérettség elérése után kiáztatjuk az optimális sótartalom beállítása miatt, majd hideg bükkfafüstön pirosasbarna szín eléréséig füstöljük. Érlelő hűtőben történő, az előírt ideig tartó pihentetést, utóérlelést követően kerülhet forgalomba.

Fogyaszthatósági idő: 30 nap

Allergén Nyilatkozat

Allergén összetevők

a 1169/2011/EU rendelet II. melléklete szerint
I“: tartalmaz, “N“: nem tartalmaz

 

Összetevő megnevezése Tartalmaz / nem tartalmaz
1. Glutén N
2. Rákfélék N
3. Tojás N
4. Hal N
5. Földimogyoró N
6. Szójabab N
7. Tej N
8. Diófélék N
9. Zeller N
10. Mustár N
11. Szezámmag N
12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok N
13. Csillagfürt N
14. Puhatestűek N

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Füstölt tarja” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.