Szigetközi csemege házikolbász

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

Sötét kissé száraz állagát annak köszönheti, hogy vágó- és koca sertéshúsból készül (kb. 25 cm hosszú párokban), amely mint tudjuk, a híres Pick szalámi alapanyaga is.

Ízharmóniáját a hagyományos magyar alap fűszereknek köszönheti, (só, bors, paprika, fokhagyma, kömény) és semmi érlelésgyorsító, vagy stabilizáló adalékanyag nincs benne. Füstölőben tartósítjuk és ízesítjük, majd a szárítókamrában történő utóérlelést követően lesz kész a termék.

Fogyaszthatósági idő: 60 nap

Allergén Nyilatkozat

Allergén összetevők

a 1169/2011/EU rendelet II. melléklete szerint
I“: tartalmaz, “N“: nem tartalmaz

 

Összetevő megnevezése Tartalmaz / nem tartalmaz
1. Glutén N
2. Rákfélék N
3. Tojás N
4. Hal N
5. Földimogyoró N
6. Szójabab N
7. Tej N
8. Diófélék N
9. Zeller N
10. Mustár N
11. Szezámmag N
12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok N
13. Csillagfürt N
14. Puhatestűek N

Szigetközi csemege házikolbász termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Babinszki István

    Nem FOGYASZTÁSI idő, hanem FOGYASZTHATÓSÁGI idő!!!!!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.