Szigetközi csípős házikolbász

 

Egyedi ízét a hagyományos magyar alap fűszereken túl, (só, bors, paprika, fokhagyma, kömény) sok teszt kóstoltatás során meghatározott mennyiségű chili paprika kiegészítésnek köszönheti.

Semmi érlelésgyorsító, vagy stabilizáló adalékanyag nem lelhető fel benne. Bükkfa füstöléssel tartósítjuk és ízesítjük, majd az érlelő kamrában történő utóérlelést követően lesz kész a termék.

Kiszerelés: lédig  illetve 400 g e védőgázas

Fogyaszthatósági idő: 60 nap

Termékelőnyök:

  • természetes füstölés
  • 14 fő allergéntől mentes
  • házias, szigetközi ízvilág

Allergén Nyilatkozat

Allergén összetevők

a 1169/2011/EU rendelet II. melléklete szerint
I“: tartalmaz, “N“: nem tartalmaz

 

Összetevő megnevezése Tartalmaz / nem tartalmaz
1. Glutén N
2. Rákfélék N
3. Tojás N
4. Hal N
5. Földimogyoró N
6. Szójabab N
7. Tej N
8. Diófélék N
9. Zeller N
10. Mustár N
11. Szezámmag N
12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok N
13. Csillagfürt N
14. Puhatestűek N

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Szigetközi csípős házikolbász” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.