Szigetközi házikolbász

 

Íz harmóniáját a hagyományos magyar alap fűszereknek köszönheti, (só, bors, paprika, fokhagyma, kömény) és semmi érlelés gyorsító, vagy stabilizáló adalékanyag nincs benne. Bükkfa füstöléssel tartósítjuk és ízesítjük, majd a érlelő kamrában történő utóérlelést követően lesz kész a termék.

Kiszerelés: lédig  illetve 400 g e védőgázas

Fogyaszthatósági idő: 60 nap

 

Termékelőnyök:

  • természetes füstölés
  • 14 fő allergéntől mentes
  • házias, szigetközi ízvilág

Allergén Nyilatkozat

Allergén összetevők

a 1169/2011/EU rendelet II. melléklete szerint
I„: tartalmaz, „N„: nem tartalmaz

 

Összetevő megnevezése Tartalmaz / nem tartalmaz
1. Glutén N
2. Rákfélék N
3. Tojás N
4. Hal N
5. Földimogyoró N
6. Szójabab N
7. Tej N
8. Diófélék N
9. Zeller N
10. Mustár N
11. Szezámmag N
12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok N
13. Csillagfürt N
14. Puhatestűek N

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Szigetközi házikolbász” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük