A termék gyártása a „szokásos” májas elkészítésétől jelentős mértékben különbözik, mégpedig azzal, hogy itt két hőkezelési módot alkalmazunk a technológiai folyamat során, a sütést és a főzést. Ugyanis a kacsamáj egy részét – amely darabokra vágva a betétbe kerül – elősütjük (némi ízesítéssel). Sertésmáj helyett a”krémes” fázis is kacsamájból van! Így a dupla kacsamáj adagnak köszönhetően érjük el a legendás Darnói májasok hagyományosan magas májtartalmát. Ahogy régen itt faluhelyen a nagymamáink a kacsazsíros kenyérhez való zsírba belemetélték a sült májdarabkákat, úgy készítjük el mi is ezt az igazi ínyencséget, amely kenyérre, zsemlére kenve, gyermeknek, felnőttnek igazi különleges csemege.
Töltősúly: 125 g/db
Fogyaszthatósági idő: 30 nap
Vélemények
Még nincsenek értékelések.