Szigetközi kolbász kuláréban

Kuláréba töltjük ezt a vastagkolbász-féleségünket. Kb. 40 cm-es szálakban nyeri el végleges hosszát.

Ízharmóniáját a hagyományos magyar alap fűszereknek köszönheti, (só, bors, paprika, fokhagyma, kömény) és itt sincs semmi érlelésgyorsító, vagy stabilizáló adalékanyag. Bükkfa füstöléssel tartósítjuk és ízesítjük, majd a vékonyabb kolbászoktól eltérően hosszabb időt tölt az érlelő kamrában. Csak azt követően lesz kész a termék, ha az érlelő mester kezei között 5-ösre vizsgázott.

Kiszerelés: lédig

Fogyaszthatósági idő: 60 nap

Termékelőnyök:

  • természetes füstölés
  • 14 fő allergéntől mentes
  • házias, szigetközi ízvilág

Allergén Nyilatkozat

Allergén összetevők

a 1169/2011/EU rendelet II. melléklete szerint
I„: tartalmaz, „N„: nem tartalmaz

 

Összetevő megnevezése Tartalmaz / nem tartalmaz
1. Glutén N
2. Rákfélék N
3. Tojás N
4. Hal N
5. Földimogyoró N
6. Szójabab N
7. Tej N
8. Diófélék N
9. Zeller N
10. Mustár N
11. Szezámmag N
12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok N
13. Csillagfürt N
14. Puhatestűek N

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Szigetközi kolbász kuláréban” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük