Viaszolt szigetközi kacsamáj pástétom

A termék gyártása a „szokásos” májas elkészítésétől jelentős mértékben különbözik, mégpedig azzal, hogy itt két hőkezelési módot alkalmazunk a technológiai folyamat során, a sütést és a főzést. Ugyanis a kacsamáj egy részét, – amely darabokra vágva a betétbe kerül -, elősütjük (némi ízesítéssel). Sertésmáj helyett a”krémes” fázis is (prád) kacsamájból van! Így a dupla kacsamáj adagnak köszönhetően érjük el a legendás Darnói májasok hagyományosan magas májtartalmát. Ahogy régen itt faluhelyen a nagymamáink a kacsazsíros kenyérhez való zsírba belemetélték a sült májdarabkákat, úgy készítjük el mi is ezt az igazi ínyencséget, amely kenyérre, zsemlyére kenve, gyermeknek, felnőttnek igazi különleges csemege.

A végső technológiai fázisban viaszoljuk, amely az eltarthatóságot növeli, majd belehelyezzük az ehhez a prémium termékhez illő exkluzív termékcsomagolásba.

Fogyaszthatósági idő: 60 nap

Termékelőnyök:

  • kiemelkedően magas májtartalom (55%)
  • a májasoknál magasabb, májpástétom kategóriába tartozik
  • E-mentes
  • hosszabb eltarthatóság a speciális hőkezelésnek és a viaszolásnak köszönhetően
  • exkluzív termékmegjelenés
  • 14 fő allergéntől mentes

Allergén Nyilatkozat

Allergén összetevők

a 1169/2011/EU rendelet II. melléklete szerint
I“: tartalmaz, “N“: nem tartalmaz

 

Összetevő megnevezése Tartalmaz / nem tartalmaz
1. Glutén N
2. Rákfélék N
3. Tojás N
4. Hal N
5. Földimogyoró N
6. Szójabab N
7. Tej N
8. Diófélék N
9. Zeller N
10. Mustár N
11. Szezámmag N
12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok N
13. Csillagfürt N
14. Puhatestűek N

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Viaszolt szigetközi kacsamáj pástétom” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.