• Sertés bordázott oldalszalonna, 20×50-es táblákban, fedőpáccal készül el. A pácérettség elérése után kiáztatjuk az optimális sótartalom beállítása miatt, majd hideg bükkfafüstön pirosasbarna szín eléréséig füstöljük. Érlelő hűtőben történő, az előírt ideig tartó pihentetést, utóérlelést követően kerülhet forgalomba. Fogyaszthatósági idő: 30 nap
    Részletek
  • Sertés tokaszalonnából, fedőpáccal készül el. A pácérettség elérése után kiáztatjuk, a magas sótartalom elkerülése miatt majd hideg bükkfafüstön barnáspiros szín eléréséig füstöljük. Érlelő hűtőben történő, az előírt ideig tartó pihentetést, utóérlelést követően kerül értékesítésre. Fogyaszthatósági idő: 30 nap
    Részletek
  • Sertés hasaszalonnából, fedőpáccal készül el. A pácérettség elérése után kiáztatjuk, a magas sótartalom elkerülése miatt majd hideg bükkfafüstön barnáspiros szín eléréséig füstöljük. Érlelő hűtőben történő, az előírt ideig tartó pihentetést, utóérlelést követően kerül értékesítésre. Fogyaszthatósági idő: 30 nap
    Részletek
  • Csécsi szalonna

    Értékelés: 5.00 / 5
    Egy kis szalonna történelem: Csécsi Dénes hortobágyi böllérről kaphatta a nevét s bizonyos, hogy csak 1570 után készíthette a kolléga ezt a finomságot, mert ezután lett ismert és kedvelt a csemegepaprika hazánkban. A sertés formázott tokaszalonnájából készül pácolással, fokhagymás abálással (főzéssel) és pirospaprikával. Fogyaszthatósági idő: 14 nap
    Részletek
  • A kolozsvári szalonnától két dologban különbözik. Egyrészt világosabbra füstöljük, hogy a főzés során ne vegyen fel túl sötét színt, mert úgy koránál idősebbnek nézne ki, és ezzel megtévesztené a kedves fogyasztókat. Másrészt hőkezeljük, amely folyamattal segítünk az emésztőenzimeink munkájában. A fogyasztóinkhoz darabolva és vákuum fóliába csomagolva kerül. Fogyaszthatósági idő: 14 nap Vákuumtasakban: 21 nap
    Részletek
  • Hízósertés bőrös karajából fedőpáccal készül el. A pácérettség elérése után kiáztatjuk a magas sótartalom elkerülése miatt, majd hideg bükkfafüstön barnáspiros szín eléréséig füstöljük. Érlelő hűtőben történő, az előírt ideig tartó pihentetést, utóérlelést követően kerül értékesítésre. Fogyaszthatósági idő: 30 nap
    Részletek