•   Nemcsak a lóhús miatt tér el a sertés kolbászoktól, hanem a receptúra eredete miatt is.Az ugyanis Erdélyből való. Az egyik barátunk bízta ránk a féltve őrzött családi receptjét. Ugyanis az édeskés lóhús íz miatt egészen másképp kell hozzányúlni a fűszerek adagolására, arányaira, de még az időbeli sorrendjére is! A végtermék pedig egészen sötét, bordós-barna 20 cm hosszú kolbászpárokból áll.

    Kiszerelés: lédig  illetve 330 g e védőgázas

    Fogyaszthatósági idő: 60 nap Termékelőnyök:
    • természetes füstölés
    • 14 fő allergéntől mentes
    • egyedi íz
    Részletek
  • Ezek a termékek a kolbászcsaládunk Brüsszeli csipkéi. Méretüknél fogva (8mm x 3cm ill. 8mm x 13cm-esek) sokkal finomabb megmunkálást igényelnek, mint a termetesebb rokonaik. A szemcseméret is apróbb és az alapanyagot külön válogatjuk a számukra. Csak a fűszerezés és a füstölés a régi… A hosszabb fajta még külön díszcsomagolást és így egy új fantázianevet is kivívott magának amikor „Szivarszaláminak” hívatja magát. Az elegáns megjelenés és az új köntös méltán predesztinálja erre.

     Kiszerelés: lédig

    Fogyaszthatósági idő: 60 nap   Termékelőnyök:
    • természetes füstölés
    • 14 fő allergéntől mentes
    • finom megmunkálás
    Részletek
  •   Ő a legújabb kolbászfélénk és vevői kérésekre került fel a palettára. A lókolbászhoz hasonlóan sötétebb megjelenésű, a végleges íz harmóniát néhány csipetnyi fűszerkülönlegesség hozzáadásával alakítottuk ki. A méretei csemege méretek, a füstön a „vad természetéből” fakadóan (csírátlanítás miatt) többet lógatjuk, mint a többi kolbászunkat.

    Kiszerelés: lédig  illetve 330 g e védőgázas

    Fogyaszthatósági idő: 60 nap Termékelőnyök:
    • természetes füstölés
    • 14 fő allergéntől mentes
    • egyedi íz
    Részletek
  •   Egyedi ízét a hagyományos magyar alap fűszereken túl, (só, bors, paprika, fokhagyma, kömény) sok teszt kóstoltatás során meghatározott mennyiségű chili paprika kiegészítésnek köszönheti. Semmi érlelésgyorsító, vagy stabilizáló adalékanyag nem lelhető fel benne. Bükkfa füstöléssel tartósítjuk és ízesítjük, majd az érlelő kamrában történő utóérlelést követően lesz kész a termék.

    Kiszerelés: lédig  illetve 400 g e védőgázas

    Fogyaszthatósági idő: 60 nap Termékelőnyök:
    • természetes füstölés
    • 14 fő allergéntől mentes
    • házias, szigetközi ízvilág
    Részletek
  •   Íz harmóniáját a hagyományos magyar alap fűszereknek köszönheti, (só, bors, paprika, fokhagyma, kömény) és semmi érlelés gyorsító, vagy stabilizáló adalékanyag nincs benne. Bükkfa füstöléssel tartósítjuk és ízesítjük, majd a érlelő kamrában történő utóérlelést követően lesz kész a termék.

    Kiszerelés: lédig  illetve 400 g e védőgázas

    Fogyaszthatósági idő: 60 nap   Termékelőnyök:
    • természetes füstölés
    • 14 fő allergéntől mentes
    • házias, szigetközi ízvilág
    Részletek
  • Kuláréba töltjük ezt a vastagkolbász-féleségünket. Kb. 40 cm-es szálakban nyeri el végleges hosszát. Ízharmóniáját a hagyományos magyar alap fűszereknek köszönheti, (só, bors, paprika, fokhagyma, kömény) és itt sincs semmi érlelésgyorsító, vagy stabilizáló adalékanyag. Bükkfa füstöléssel tartósítjuk és ízesítjük, majd a vékonyabb kolbászoktól eltérően hosszabb időt tölt az érlelő kamrában. Csak azt követően lesz kész a termék, ha az érlelő mester kezei között 5-ösre vizsgázott.

    Kiszerelés: lédig

    Fogyaszthatósági idő: 60 nap Termékelőnyök:
    • természetes füstölés
    • 14 fő allergéntől mentes
    • házias, szigetközi ízvilág
    Részletek
  • Kb. 30 cm hosszú párokban készül hízósertésből, markáns vörös színű termék. Egyedi ízét a hagyományos magyar alap fűszereken túl, (só, bors, paprika, fokhagyma, kömény) sok teszt kóstoltatás során EXTRA mennyiségű chili paprika kiegészítésnek köszönheti. Semmi érlelés gyorsító, vagy stabilizáló adalékanyag nem lelhető fel benne. Bükkfa füstöléssel tartósítjuk és ízesítjük, majd az érlelő kamrában történő utóérlelést követően lesz kész a termék.

    Kiszerelés: lédig  illetve 400 g e védőgázas

    Fogyaszthatósági idő: 60 nap   Termékelőnyök:
    • természetes füstölés
    • 14 fő allergéntől mentes
    • házias, szigetközi ízvilág
    Részletek